Aerocity Logo

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

  1. Introducere

Incepand cu data de 25 mai 2018, intra in vigoare Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare „ GDPR”), aplicabil in toate statele membre ale Uniunii Europene. In acest sens, adoptam prezenta Politica de confidentialitate in vederea alinierii la dispozitiile noii reglementari.

  1. Cine suntem?

Operatorul de date este SC CITY NORD CONSTRUCT S.R.L, cu sediul în str. Duminicii nr. 14, camera 3, sector 4, mun. Bucuresti, inmatriculata la Registrul Comerțului sub nr. 140/2897/2020, Cod Unic de Inregistrare: 42329646 si identificator unic la nivel european ROONRC.140/2897/2020.

Pentru exercitarea acestor drepturilor Dvs in Conformitate cu Regulamentului (UE) 2016/679, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail:

vanzaricasesiterenuri@gmail.com

Website-ul cartierului rezidential Aerocity, disponibil la adresa www.aerocity.ro, este detinut de catre societatea Digital Atelier Studio SRL, cu sediul în București, str Căpitan Ion Garbea 26, sector 5, cod postal 050683, București, România, inmatriculata la Registrul Comerțului sub nr. J40/11110/28.06.2021, CIF RO44502629.

  1. Cum colectam datele cu caracter personal?

Direct : obtinem date cu caracter personal in mod direct de la dumneavoastra prin completarea formularelor de contact online, atunci cand ne apelati telefonic sau cand ne comunicati un e-mail.

Indirect : Putem obtine date cu caracter personal si din urmatoarele surse:

Site-uri profesionale si/sau sociale: in cazul in care accesati pagina noastra oficiala de Facebook, Google, LinkedIn, Twitter etc., noi vom colecta informatiile privitoare la contul dumneavoastra. Aceste categorii de informatii pot cuprinde numele dumneavoastra, adresa de e-mail, informatii aditionale despre dumneavoastra;

  1. Ce categorii de date cu caracter personal colectam?

Prelucram datele necesare pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra, precum si pentru a oferi informatii si promova ofertele ansamblului rezidential Aerocity.

Date personale: nume si prenume, numarul de telefon mobil si adresa de e-mail.

  1. Care sunt temeiurile legitime pentru prelucrarea datelor?

Ne putem intemeia prelucrarile de date cu caracter personal pe urmatoarele temeiuri legitime:

Contract: Putem prelucra date cu caracter personal pentru a ne indeplini obligatiile contractuale, precum si in cadrul demersurilor premergatoare incheierii unui contract, atunci cand ne solicitati transmiterea unei oferte;

Consimtamant: Ne bazam pe consimtamantul dumneavoastra atunci cand va comunicam mesaje de marketing.

Interes legitim: Putem prelucra datele cu caracter personal in baza interesului legitim, atunci cand, conform evaluarii noastre, consideram ca prelucrarea este corecta, rezonabila si proportionala cu scopul prelucrarii.

Obligatie legala si interes public: Putem prelucra date cu caracter personal in vederea indeplinirii obligatiilor legale ce revin CITY NORD CONSTRUCT S.R.L.

  1. De ce avem nevoie de datele cu caracter personal?

Prelucram date cu caracter personal in mod transparent, in urmatoarele scopuri:

● In scopul navigarii pe site-ul web si in scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare pentru ca acestia sa furnizeze servicii de intretinere a site-ului nostru web;

● Trimiterea ofertelor solicitate prin intermediul formularului de contact atat prin e-mail, telefon si/sau Whatsapp;

● Prelucrarea oricaror alte solicitari primite on-line sau pe e-mail, inclusiv formularea de raspunsuri la solicitarile dumneavoastra;

● Promovarea serviciilor oferite de CITY NORD CONSTRUCT S.R.L, prin intermediul mesajelor de marketing comunicate pe e-mail si/sau telefon;

● Pentru organizarea si gestionarea campaniilor promotionale, precum si pentru analizarea eficacitatii acestora, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre agentii de publicitate si marketing sau agentii de media digitala;

● Pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru;

● Administrarea si intretinerea website-ului;

● Indeplinirea obligatiilor pe care CITY NORD CONSTRUCT S.R.L, si le-a asumat prin incheierea contractelor;

● Indeplinirea obligatiilor legale.

  1. Impartasim date cu caracter personal cu terte parti?

Comunicam date cu caracter personal unor terte parti in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor pe care le prestam. Acesti terti au, la randul lor, obligatii similare cu ale CITY NORD CONSTRUCT S.R.L, in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, fie sunt la randul lor operatori de date cu caracter personal, fie sunt persoane imputernicite care prelucreaza datele in numele nostru.

Unii dintre acestia sunt terte parti care nu prelucraza datele in nume propriu, insa pot avea acces la acestea in calitate de parteneri comerciali ai CITY NORD CONSTRUCT S.R.L,, cum ar fi:

● Societatea care ne furnizeaza serviciile de administrare a website-ului si a bazei de date: Digital Atelier Studio SRL, cu sediul în București, str Căpitan Ion Garbea 26, sector 5, cod postal 050683, București, România, inmatriculata la Registrul Comerțului sub nr. J40/11110/28.06.2021, CIF RO44502629, cont nr. RO59BTRLRONCRT0609148701, deschis la Banca Transilvania.. La randul sau, Digital Atelier Studio SRL poate sa prelucreze date cu caracter personal prin intermediul unei alte persoane imputernicite – Digital Atelier Studio SRL.

Ne asiguram in mod constant ca partenerii nostri prezinta garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal indeplineaste toate cerintele legale.

Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmite catre terti si in urmatoarele situatii: (i) autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor Societatii, care solicita Societatii sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia din urma; (ii) pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor Societatii noastre sau alte entitati sau persoane, precum instante de judecata; (iii) terti achizitori, in masura in care activitatea Societatii ar fi transferata (in totalitate sau partial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii.

Persoanele si entitatile carora le putem distribui date cu caracter personal sunt urmatoarele:

● In scopul navigarii pe site-ul web si in scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare pentru ca acestia sa furnizeze servicii de intretinere a site-ului nostru web;

● Pentru organizarea si gestionarea campaniilor promotionale, precum si pentru analizarea eficacitatii acestora, putem distribui datele dumneavoastra cu caracter personal catre agentii de publicitate si marketing sau agentii de media digitala sau agentii de retele de socializare;

● Pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru;

  1. Transferam datele cu caracter personal in afara Spatiului Economic European?

Nu transferam date cu caracter personal in afara Spatiului Economic European.

  1. Prelucrarea datelor copiilor cu varsta sub 16 ani

Toate activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate in aceasta Politica se refera exclusiv la persoane care au cel putin 16 ani. Utilizarea sistemelor, precum si a rezultatelor prelucrarii este interzisa cu privire la copiii care nu au implinit aceasta varsta fara consimtamantul parintilor/reprezentantilor legali ai acestora. In cazul in care, in ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totusi loc, o vom inceta odata ce observam faptul ca utilizatorii nu au implinit varsta mentionata mai sus.

  1. Refuzul prelucrarii si consecintele acestuia

Daca nu ne furnizati datele cu caracter personal prevazute in formularul de contact, nu veti putea transmite catre noi solicitarea dumneavoastra.

Daca nu va exprimati acordul pentru a primi comunicari de marketing direct, nu o sa va putem informa despre ofertele Aerocity.

  1. Care sunt drepturile persoanelor vizate?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

● dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal aflate in posesia CITY NORD CONSTRUCT S.R.L,;

● dreptul de a solicita CITY NORD CONSTRUCT S.R.L, sa rectifice oricare date cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;

● dreptul de a solicita ca datele cu caracter personal sa fie sterse in momentul in care nu mai sunt necesare CITY NORD CONSTRUCT S.R.L,;

● daca prelucrarea are la baza consimtamantul, un contract sau mijloace automate de luare a deciziilor, dreptul de a solicita CITY NORD CONSTRUCT S.R.L, sa furnizeze datele cu caracter personal obtinute direct de la persoana vizata si, daca este posibil, sa transmita acele date direct altui operator (dreptul la portabilitatea datelor);

● de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza consimtamantul, fara insa a afecta legalitatea activitatilor de prelucrare realizate pana in momentul respectiv;

● in cazul unui litigiu cu privire la corectitudinea prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de restrictionare a prelucrarii;

● daca prelucrarea se bazeaza pe interese legitime, dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal (acolo unde se aplica);

● dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, la adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania sau prin e-mail la anspdcp@dataprotection.ro.

Drepturile de mai sus pot fi exercitate in orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, va incurajam sa ne adresati o solicitare in scris, datata si semnata sau in format electronic la urmatoarea adresa: alexandru@avct.ro.

De asemenea, in cazul in care doriti sa va retrageti consimtamantul acordat cu privire la comunicarea mesajelor de marketing direct, aveti posibilitatea de a utiliza optiunea „dezabonare” care este inclusa in fiecare comunicare de marketing.

  1. Securitatea datelor cu caracter personal

Am adoptat politici si proceduri de securitate tehnica in vederea protejarii datelor cu caracter personal impotriva pierderii, folosirii neautorizate, distrugerii sau alterarii acestora. Ne asiguram ca accesul la datele cu caracter personal este limitat si autorizat doar persoanelor care au dreptul legal de a le folosi. Aceste persoane au obligatia de a asigura confidentialitatea datelor.

  1. Pentru ce perioada vom pastra datele cu caracter personal?

Vom stoca datele cu caracter personal necesare prestarii serviciilor conform obiectului de activitate, pentru a pastra legatura cu persoanele vizate si pentru a ne conforma obligatiilor legale ce ne incumba. Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea in acelasi timp a cerintelor legale in vigoare. In cazul in care CITY NORD CONSTRUCT S.R.L, va stabili ca are un interes legitim sau o obligatie legala de a prelucra in continuare datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri, veti fi informati in mod corespunzator in acest sens.

Estimam ca activitatile de prelucrare detaliate mai sus vor necesita stocarea datelor cu caracter personal pe urmatoarele perioade:

Scop

Durata

1.

Navigarea pe site-ul web si utilizarea cookie-urilor

6 luni

2.

Raspunsul la intrebarile, solicitarile sau reclamatiile dumneavoastra

1 an

3.

Newsletter

pana la dezabonare

4.

Alte mesaje de Marketing direct

pana la retragerea consimtamantului

Odata ce perioada de prelucrare indicata mai sus expira, iar CITY NORD CONSTRUCT S.R.L, nu mai are motive legale sau legitime de a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, acestea vor fi sterse in conformitate cu procedurile operatorului, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

  1. Revizuirea prezentei Politici de confidentialitate

Vom revizui prezenta Politica de confidentialitate si, in acest sens, vom publica versiunea revizuita a documentului.